Šetřete investiční a provozní náklady
dotace gastro
mÁTE STAROU KUCHYNI? mŮŽETE MÍT NOVOU S VYUŽITÍM DOTACE. POMŮŽEME VÁM USPOŘIT ENERGIE, INVESTIČNÍ A PROVOZNÍ NÁKLADY.
Věděli jste… Že lze dosáhnout úspor minimálně 30% na provozních nákladech (elektrická energie, voda, chemie) oproti starým, nebo energeticky náročným kuchyním?
Věděli jste… Že veškeré provozní úspory na technologii gastro se projeví i na investičních a provozních nákladech na vzduchotechnické řešení v řádech desítek procent?
Věděli jste… Že chladnička energetické třídy A spotřebuje o 50% méně energie, než chladnička energetické třídy C?
Věděli jste… Že na mytí bílého a černého nádobí lze uspořit až 70% na elektřině, vodě a chemii?
Naše nezávislost Vám zaručuje, že námi vyprojektované kuchyně a zvolená technologická řešení jsou optimální pro potřeby vašeho provozu a pro dosažení maximálních úspor.
KONTAKTUJTE NÁS A SPOLEČNĚ S NAŠIMI PARTNERY VÁS PROVEDEME DOTAČNÍM PROGRAMEM OD ZAČÁTKU AŽ DO ÚSPĚŠNÉHO KONCE.
Prvotní konzultace je ZDARMA. Musíme zhodnotit, jestli je váš provoz vhodný pro tento dotační program, jelikož je potřeba dosáhnout minimální úspory spotřeby elektrické energie 30%. My jako specialisté na gastronomické projekty v součinnosti s odborníkem na vzduchotechniku to jsme schopni zhodnotit již po první konzultaci.
Musíme brát vaší kuchyni v rámci této výzvy jako celek, takže je potřeba velmi pečlivě zvolit, co vše je potřeba ve vašem provozu vyměnit za moderní a úsporné technologie a to od varné technologie, přes mycí centrum, chlazení a také vzduchotechniku. Obnova se může týkat pouze části, ale jako celek musí dosáhnout požadované úspory.
Po celou dobu projektu s vámi komunikujeme, jaké technologie je vhodné zvolit.
63. výzva - Energetické úspory ve veřejné infrastruktuře
Výzva se zaměřuje na zvýšení energetické účinnosti v gastro provozech, prádelnách a technologických zařízení ve veřejných budovách a infrastruktuře, např. v sektorech zdravotnictví, školství a v sociálních službách.